Anlık Bildirim

Google, Hangouts'u iş dünyasının lideri yapmayı hedefliyor

Hangouts'u iş dünyasına hitap etmesi için yeniden şekillendirmeyi hedefleyen Google, uygulamaya yeni özellikler ekledi ve bu amacı doğrultusunda ilk büyük adımları attı.

Google, Hangouts'u iş dünyasının lideri yapmayı hedefliyor
 

Google, kullanıma sunulduğu ilk zamanlarda pek başarılı olamayan Hangouts’u bırakmak yerine farklı sektörlere yöneltmek istiyor. Bu amaç doğrultusunda Google, Hangouts’a farklı özellikler ekledi ve uygulamayı ikiye ayırdı.

Hangouts’u iş sektöründe, şirket içi yazışmalarda kullanılan bir uygulamayı yapmayı planlayan Google, Hangout Meet’i resmi olarak tanıttı. Bu ay başında tanıtılan ancak hakkında fazla bilgi verilmeyen Hangouts Meet, Google’ın paylaştığı blog yazısıyla tam anlamıyla resmiyet kazanmış oldu. Uygulama, G Suite Enterprise müşterisi olan şirketlerde ve kuruluşlarda telefon numarası üzerinden görüntülü olarak konuşulabilmesini sağlıyor. Bu özellik Wi-Fi bağlantısının bulunmadığı durumlarda da Hangouts Meet'in kullanılabilmesine olanak sunuyor. 30 kişiye kadar görüntülü konuşma hizmeti sunabilen Hangouts Meet, Google’ın blog yazısına göre son derece basit ve hızlı.

Hangouts’un kurumsal kullanımına katkı sağlayacak ikinci uygulama da Hangouts Chat. Hangouts Meet ile birlikte kullanılması adına geliştirilmiş Hangouts Chat, @meet isimli asistanı ve Google Docs, Google Calender gibi Google hizmetleriyle çalışma ortamlarında iletişimi sağlama konusunda oldukça etkili.

Hangouts’un ikiye bölünmüş ve farklı bir alana yönelmiş olması Google’ın yeni planlarının olduğunun habercisi. Hangouts ile boşalan noktayı Google’ın hangi uygulamasının dolduracağını yakın bir tarihte öğrenmemiz muhtemel.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim