Anlık Bildirim

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'in basın görselleri ortaya çıktı

Google'ın önümüzdeki ay resmiyet kazandıracağı Pixel 3 serisi ile ilgili sızıntıların arkası kesilmiyor. Şimdi de akıllı telefonların ilk basın görselleri internete düştü.
Google'ın önümüzdeki ay tanıtılacak akıllı telefonlarıyla ilgili sızıntı sıkıntısı yaşandı dersek haksızlık yapmış oluruz. Bol miktarda görüntü ve hatta kutu açılımı videoları bile ortaya çıktı. Şimdi ise Pixel 3 ve Pixel 3 XL modellerinin resmi basın görselleri karşımızda duruyor. Daha önceki sızıntıları takip ettiyseniz yeni görüntüler muhtemelen sizi pek şaşırtmayacaktır.
Yayınlanan görseller akıllı telefonları kumaş kılıf içerisinde gösteriyor. Görüntülerde Pixel 3 ve Pixel 3 XL yanyana olduğundan ikisi arasındaki fiziksel farklılıkları görmek pek zor değil. Pixel 3'ün 5.4 inçlik bir ekrana sahip olması bekleniyor. Pixel 3 XL ise 6.2 inçlik çentikli ekranla gelecek.

Sektöre inat tek arka kamera

Diğer akıllı telefon üreticileri sensör sayısını arttırmak için birbirleriyle yarışırken Google'ın tek arka kamera konfigürasyonuna bağlı kaldığını görüyoruz. Sonuçta ne kadar fazla sensör, o kadar iyi performans diye bir şey söz konusu değil. Her iki telefonda da çift selfie kamerası var. Google, Pixel 3 ve Pixel 3 XL modellerini 9 Ekim tarihinde New York’ta düzenleyeceği bir etkinlikte duyuracak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6587 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim