Anlık Bildirim

Google arama sonucu reklamlarında eposta aboneliğini deniyor


İnternetin her geçen gün daha çok kitleye hitap etmesi ve arama yapma eğiliminin artması dijital reklamcılık sektörüne de büyük bir ivme kazandırıyor. Dijital reklam alanının öncülerinden Google daha fazla ziyaretçi çekme adına reklam sistemini sürekli yeniliyor. Son yenilik arama sonucu reklamlarında eposta aboneliği ile ilgili.

Google'ın AdWords platformunda denediği yenilik Google Email Subscription Ads adını taşıyor. Standart olarak arama sonuçlarının en üzerinde çıkan metin reklamlarına ek olarak reklamların içerisinde kullanıcının eposta adresini girerek güncellemelere abone olabileceği bir kutu bulunuyor.

Abone Ol butonunun sağ tarafındaki Gizlilik kısmında ise girilen mail adresinin firmaya gönderileceği belirtiliyor. Deneme sürecinde Honda, AWeber ve Constant Contact adlı firmaların abonelik istek kutularına rastlamak mümkün. 

Google üyesi olan kullanıcılarda ise kutunun içerisi otomatik olarak mail adresiyle dolduruluyor. Kullanıcıya sadece abone olma butonuna basmak kalıyor. 

Google'ın hedefi reklamveren ve kullanıcı arasındaki etkileşimi artırarak daha fazla müşteri kazanmasını sağlamak. Yaygın kullanıma geçtikten sonra firmalar tarafından daha fazla rağbet görmesi muhtemel.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim