Anlık Bildirim

Üç arka kameralı Vivo Z1 Pro'nun lansman tarihi belli oldu

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo yeni bir model çıkarmaya hazırlanıyor. Üç arka kamera ve 5.000 mAh'lik pil ile piyasaya sürülmesi beklenen Vivo Z1 Pro'nun tanıtım tarihi açıklandı.
Çinli teknoloji devi Vivo sonunda merakla beklenen Vivo Z1 Pro'yu 3 Temmuz'da tanıtacağını doğruladı. Hafta başında internete sızdırılan bir video, akıllı telefonun yeni çıkan Vivo Z5x ile tamamen aynı tasarıma sahip olacağını ortaya koymuştu.
Her iki akıllı telefon da aynı tasarım dilini paylaşsa da şirket Vivo Z1 Pro'yu Snapdragon 712 yonga seti ve kullanıcılara pürüzsüz bir oyun deneyimi sunmayı amaçlayan özelleştirilmiş bir oyun modu ile donatarak bazı iyileştirmeler yaptı.
Şimdiye kadar duyduğumuz kadarıyla Vivo Z1 Pro, 4 GB + 64 GB, 6 GB + 64 GB ve 6 GB + 128 GB olmak üzere üç farklı bellek ve depolama konfigürasyonu ile piyasaya sürülecek.

Üç arka kamera ve 5.000 mAh pil

Bunun dışunda, 6.53 inç FHD+ ekrana sahip olacağı söyleniyor. Ayrıca ekranının sol üst köşesinde 32 megapiksel selfie kamerasını barıldıran bir delik olacak.
Vivo Z1 Pro'nun 16 megapiksel ana sensör, 8 megapiksel ultra geniş açılı sensör ve 2 megapiksel derinlik sensöründen oluşan üçlü kamera sistemi ilg eleceği bildiriliyor. Cihaz ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5.000 mAh kapasiteli pilinden alacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim