Anlık Bildirim

Google, iPhone için ilk Blogger uygulamasını yayınladı


Kişilerin kendilerini ifade etmek amacıyla yazılarını yayınladıkları blog hizmetinin en büyüğü Blogger için Google ilk iOS uygulamasını yayınladı.

Android uygulaması hali hazırda mevcut olan Blogger'ın iOS versiyonunda birden fazla Blogger hesabından gönderi yayınlama, galeri veya kameradan resim gönderme ve gönderileri etiketleme işlemleri yapılabiliyor.
Gönderiler daha sonra göndermek amacıyla taslak olarak kaydedilebiliyor. Gönderilere ise lokasyon etiketlemesi desteği getirilmiş. Arşivde hem taslaklar hem de gönderilen öğeler liste halinde görülebiliyor.

Uygulamada Google'ın basit ve sade arayüz politikasının etkilerine rastlanıyor. İki tonlu turuncu renkli arayüz uygulamanın tümüne hakim.

Uygulama, yazmak ve yayınlamak haricinde farklı bir işleme izin vermiyor. Şekillendirme, resim boyutlandırma, font seçimi, link ekleme butonu gibi özellikler mevcut değil. 
Uygulama mağazasında aslında daha fonksiyonel üçüncü taraf Blogger araçları bulmak mümkün. Ancak Google için bu bir başlangıç. Görünüşe göre Google temel seviyede geliştirdiği uygulamaları yayınladıktan sonra güncellemelerle destekleyecek gibi duruyor. Yani ilerleyen aylarda uygulama için temel ihtiyaçları karşılayacak güncelleme paketlerini görmek mümkün olabilir.

iOS için Blogger uygulaması hali hazırda App Store'dan indirilebiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim