Anlık Bildirim

HP Elitebook 1030, uzun kullanım süreleri ile dikkat çekiyor

HP’nin profesyonellere yönelik olarak üst seviye dizüstü bilgisayar modeli HP Elitebook 1030, uzun kullanım süreleri ve ilgi çekici tasarımı ile çok konuşulacak.

HP’nin profesyonellere yönelik olarak üst seviye dizüstü bilgisayar modellerini kapsayan Elitebook serisi, uzun kullanım sürelerine imza atan yeni bir üyeye daha kavuşuyor. HP Elitebook 1030, kullanım süresi yanında tasarımı ile de dikkat çekiyor.

Tasarım

Dizüstü modelinde ilk göze çarpan ayrıntı 13.3 inçlik uçtan uca uzayan ekranı oluyor. Ekran Gorilla Glass 3 ile korunurken, Full HD ve dokunmatik 3200x1800 piksel çözünürlük seçenekleri sunulmuş. Daha kompakt bir sisteme izin veren bu tasarım sayesinde, 12.2 inçlik bir dizüstü şasesi içerisine tüm donanımı sığdırmak mümkün olmuş.

Cihazın gövdesi tamamen elmas kesim metal ile üretilirken, 15.7mm kalınlık ve 1.16Kg ağırlık değeri yakalanmış. Darbelere, şoka ve sarsıntılara karşı MIL-STD askeri standartlarda koruma sunan model, ayrıca su dökülmelerine karşı dayanıklı Premium bir klavye barındırıyor.

Donanım

Intel Skylake tabanlı Core M işlemcilerden gücünü alan model, Core m3, m5 ve m7 seçenekleri sunuyor. Yüksek performansı en iyi enerji verimliliğiyle sunan işlemciler sayesinde, Full HD çözünürlükteki versiyon 13 saate kadar kullanım süresi yakalıyor. Bu süre, tepe model için 9 saate düşüyor.

Fansız olarak geliştirilen HP EliteBook 1030, 512GB’a kadar SSD, ek bir 256GB’a kadar PCIe SSD seçeneği, 16GB’a kadar RAM, WiDi ve Miracast kablosuz görüntü aktarım standardı, WiFi AC, Bluetooth 4.2, USB 3.0, USB Type-C, parmak izi okuyucu, Bang&Olufsen hoparlör gibi diğer özellikler barındırıyor.

Kendini tamir edebilen BIOS teknolojisi HP Sure Start, Intel vPro ve LANDesk yazılımlarını barındıran HP EliteBook 1030, 1249$ fiyat etiketine sahip olacak. Satışlar henüz başlamadı. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4501 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hp, hp elitebook 1030 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim