Anlık Bildirim

HP'den Tegra işlemcili ve Android işletim sistemli yeni bir dizüstü modeli geliyor

HP'den Tegra işlemcili ve Android işletim sistemli yeni bir dizüstü modeli geliyor

Genelde mobil cihazlar için tasarlanan Android işletim sistemi bu nedenle dizüstü piyasasında pek karşımıza çıkmıyor ve modeller de sınırlı bir bölgede kalıyor. Bununla birlikte üreticilerin nabız yoklama amaçlı Android ürünleri piyasaya sürdüğüne şahit oluyoruz.

Bir süre önce Lenovo'nun Yoga serisine Android işletim sistemli bir dizüstü modeli eklemesinin ardından HP'nin da Slatebook 14 modeline ait basın afişleri ortaya çıktı. Lenovo'nun aksine Slatebook 14 üst seviye bir donanıma sahip.

Slatebook 14 modelinde 4 çekirdekli bir Tegra yongasetine yer veriliyor. Tahminler bunun Tegra 4 olacağı yönünde olsa da HP'nin sektörde bir ilke imza atarak Tegra K1 yongasetine yer vermesi ihtimaline de sıcak bakılıyor. 

14 inçlik dokunmatik ekranda Full HD çözünürlük sunan Slatebook 14; 2GB RAM, 16GB artırılabilir hafıza, WiFi, Bluetooth 4.0, Beats Audio teknolojisi, USB çıkışları, HDMI portu, hücresel ağ desteği şeklinde diğer özelliklere sahip.

HP'nin ayrılabilir klavyeli melez dizüstü modelleri bulunuyordu ancak Slatebook 14 gerçek bir dizüstü olarak ön plana çıkıyor. Basın afişleri hazır olmasına rağmen Slatebook 14 modelinin ne zaman piyasaya çıkacağına dair bir bilgi bulunmuyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
871 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, hp
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim