Anlık Bildirim

HTC Butterfly, İtalyan perakende sitesinde ortaya çıktı




HTC’nin ilk 1080p çözünürlükte ekrana sahip olan ve Japonya’da J Butterfly, ABD’de Droid DNA olarak lanse edilen akıllı telefon modeli, Butterfly olarak firmanın global internet sayfasında da sergilenmeye başlamıştı. 

Bunun, modelin uluslararası versiyonunun kısa bir süre sonra satışa sunacağı anlamına geldiği belirtilirken, ilk durağın Aralık ayı ortasında Çin olduğu dile getirilmişti.

İtalyan çevrimiçi perakendecisi Expansys'te başlayan ön siparişler, ikinci durağın Avrupa olduğunu gösteriyor. 

Bir süre önce uluslararası modelin HTC Deluxe DLX olarak lanse edileceği iddiaları internete çıktıktan sonra, firma bir açıklama yapmış ve Deluxe modelinin Avrupa’ya gelmeyeceğini ifade etmişti. Ancak modelin Deluxe ismi ile değil Butterfly ismi ile Avrupa’ya geleceği anlaşılmış oldu.

Expansys, sevkiyatların ne zaman başlayacağını belirtmemiş. Fiyat bilgisi de şimdilik bulunmuyor ancak 600-700 Avro olabileceği tahminleri yapılıyor. 

HTC Butterfly modelinde 1.5GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon S4 APQ8064 işlemci, Adreno 320 grafik birimi, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi, HTC Sense kullanıcı arayüzü, 2GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, 5 inçlik 1080p çözünürlükte Gorilla Glass 2 ekran, f/2.0 aralıklı ve arka aydınlatmalı 8MP çözünürlükte arka kamera, 2.1MP çözünürlükte ön kamera, her iki kamerada 1080p video kaydı, LED flaş, Bluetooth 4.0, WiFi ve diğer versiyonlardan farklı olarak microSD kart yuvası bulunuyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1201 kez okundu.
13 kişi, toplam 16 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim