Anlık Bildirim

HTC Desire HD için Android 2.3 güncellemesi nisan ayının ilk yarısında gelebilir

Akıllı telefon denildiğinde akla gelen ilk üreticilerden HTC'nin eylül ayında duyurduğu ve kasım ayında satışa sunduğu Desire HD için SFR'ın sitesinde yayınlanan bilgilere göre nisan ayının ilk yarısında Android 2.3 ''Gingerbread'' güncellemesi kullanıma sunulabilir.

Bilindiği üzere Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 2.2 ''Froyo'' versiyonuyla satışa sunulan Desire HD'ye, 1 GHz saat hızında çalışan Qualcomm Snapdragon QSD8255 işlemci ve 768 MB RAM güç veriyor. Akıllı telefon, dört band GSM şebekesi - HSPA (HSDPA: 14.4 Mbps / HSUPA: 5.76 Mbps) alt yapısı desteği, 4.3 inç (~10,9 cm) boyutunda 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde dokunmatik ekran, ivme sensörü, Sense arayüzü, 32 GB'a kadar microSD kart desteği, Wi-Fi 802.11 b/g/n + DLNA, Bluetooth, GPS, 3.5 mm kulaklık girişi, 8 megapiksel kamera, otomatik odaklama, çift led flaş, 720p video kaydı, microUSB portu, RDS'li FM radyo ve 1230 mAh gibi özellikleri bünyesinde barındırıyor.

SFR'ın sitesinde Desire HD'ye ek olarak Motorola Defy'ın da nisan ayının ikinci yarısında Android 2.2 ''Froyo'' güncellemesi alacağından bahsedilmiş.

HTC Desire HD için Android 2.3 güncellemesi nisan ayının ilk yarısında gelebilir
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim