Anlık Bildirim

HTC HD2 üzerinde çalışan Windows Phone Mango RTM sürümüne ait video yayınlandı


HTC'nin 2009 yılı sonlarına doğru piyasaya sürdüğü Windows Mobile 6.5 sürümü yüklü HD2 modeli zamanına göre en üst sayılacak donanımı ile büyük bir popülarite yakaladı.
1GHz hızında ARMv7 mimarisinde Qualcomm QSD8250 Snapdragon işlemci, 448MB RAM, 512MB dahili bellek, microSD girişi, 4.3 inç 480 x 800 TFT LCD ekran, 5MP flaşlı kamera, mini USB portu, 3.5mm jak özellikleri ile adından söz ettiren HD2 Windows Phone 7 işletim sistemine güncellenmeyeceğinin duyurulmasının ardından hayranların hayal kırıklığına uğratmıştı.
Ancak özellikle XDA geliştirici grubunun elinde referans model olarak kullanılmaya başlayan HD2 adeta küllerinden doğdu. Android, Ubuntu, MeeGo ve Windows Phone 7 işletim sistemlerini bazı ufak tefek eksiklikler hariç tam randımanlı olarak çalıştırmayı başaran HD2, kullanımda olan modellerin neredeyse büyük bir kısmının orijinal işletim sisteminden hariç olarak kullanılmaya başlamasına neden oldu.
HTC HD2 modeli üzerinde yapılan son denemeler Windows Phone işletim sisteminin üreticilere dağıtılan(RTM) Mango sürümü odaklı yapılıyordu. Geçtiğimiz haftalarda Windows Phone Mango RTM 7720 yapısının başarılı bir şekilde çalıştırıldığına dair açıklamalar yapılmıştı. Şimdi ise bu çalışmalara ait bir video internette paylaşıldı.
Videoda yapının sorunsuz bir şekilde çalıştığı görülüyor. XDA grubundan YukiXDA ve xboxmod adlı geliştiriciler ise kendi konsept ROM’larını oluşturmak için kolları sıvadı. Yakında final sürümü HD2 sahiplerine sunulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4923 kez okundu.
13 kişi, toplam 16 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim