Anlık Bildirim

HTC, One A9 ve One M9 modellerini yeni yıla kadar güncelleyecek

Fiyatıyla ve iPhone benzerliğiyle çok konuşulan One A9 modeli bu kez güncellemeler ile adından bahsettiriyor. Akıllı telefon Android 6.0.1 güncellemesini en hızlı alan model olacak.
HTC, One A9 ve One M9 modellerini yeni yıla kadar güncelleyecek
 
HTC son dönemlerde fiyatlandırma ve tasarım gibi konularda bolca eleştirilse de yazılım desteği konusunda oldukça fazla çaba sarf ediyor. Geçtiğimiz günlerde One M8 için Android 6.0 güncellemesini başlatan üretici bu kez One A9 ve M9 modelleri için güncelleme sunmaya hazırlanıyor.

HTC, Android 6.0 versiyonu önyüklü olarak piyasaya sürülen ilk akıllı telefon olan One A9 için güncellemelere hızla kavuşacağı sözünü vermişti. Nexus cihazların güncellenmesinin ardından 15 gün içinde (ABD için) aynı güncellemeyi A9 için sunacağını açıklayan Tayvanlı üretici ilk ufak güncelleme Android 6.0.1'de verdiği sözü tutacak gibi görünüyor.
HTC ürün yöneticisi Mo Versi'nin açıklamasına göre One A9 modeli için güncelleme 2016 yılından önce başlayacak. Benzer bir şekilde One M9 modeli de yine yıl bitmeden Android 6.0 Marshmallow'a kavuşacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5389 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
One a9, one m9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim