Anlık Bildirim

HTC Sensation ilk güncellemesini alabilir


Sensation modeli HTC’nin piyasadaki en iyi ve amiral gemisi modeli. Kod adı HTC Pyramid olarak duyurulan tanıtımında ise Sensation olarak son halini alan modelde 4.3 inç 540 x 960 piksel çözünürlüğünde Super LCD ekran, 1.2GHz hızında çift çekirdekli Snapdragon MSM8260 işlemci, 768 MB RAM, 1GB ROM, 1080p video oynatma ve kaydetme, HTC Sense 3.0 kullanıcı arayüzü, 8MP çözünürlüğünde kamera gibi üstün özellikler bulunuyor.

AndroidCentral sitesi tarafından internette paylaşılan bir resim Sensation modeli için yayınlanmış büyük bir test güncellemesini işaret ediyor. Bir süredir amiral gemisi modeli için HTC’nin güncelleme hazırladığı dedikoduları internette dolaşıyordu. Resimde yazılım güncellemesinin 368.92MB olduğu ve WiFi üzerinden indirmeye hazır olduğu görülüyor.

Güncellemenin neler içerdiği tam olarak bilinmiyor. Açıklamada cihazın performansını artırmak ve yeni özellikler eklemek şeklinde bir genelleme yapılmış. Ancak bazı XDA geliştiricileri internete sızan güncellemeyi deneme fırsatı bulmuş. Güncellemenin özellikle GPS performansı ve batarya ömrü konusunda olduğu bildiriliyor. Güncellemenin şimdilik Avrupa kıtası için olduğu aktarılıyor.

HTC Sensation’ın üstün özelliklerine karşın pil performansı açısından çok fazla bekleneni veremediği biliniyor. İlk etapta HTC’nin bu sorunu gidererek modeli daha iddialı hale getirmek istediği konuşuluyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5334 kez okundu.
7 kişi, toplam 10 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim