Anlık Bildirim

Huawei Watch GT, iki milyon satış adedine ulaştı

Huawei’nin pil ömrü ile öne çıkan Watch GT akıllı saat modelinin, iki milyon satış adedini geride bıraktığı açıklandı. Firma, giyilebilir ürün pazarındaki yükselişinden memnun.
Huawei Watch GT iki milyon satış adedi Tam Boyutta Gör
Huawei Watch GT akıllı saat modeli, Mate 20 ve Mate 20 Pro ile birlikte geçtiğimiz sene duyurulmuştu. Firmanın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Huawei Watch GT’nin iki milyon adet sattığı öğrenildi. Huawei’nin bugüne kadar toplam beş milyon giyilebilir aksesuar sattığı düşünüldüğünde Watch GT’nin başarısı dikkat çekici.

Yüzde 282 artış

2019’un ilk çeyreğinde Huawei’nin giyilebilir ürün pazarında yüzde 282’lik bir artış yaşandığı belirtiliyor. Görünen o ki bu artışın arkasındaki temel sebep Watch GT’nin yakaladığı başarı. Özellikle pil ömrü ile öne çıkan Huawei Watch GT, görünen o ki kullanıcıların ilgisini çekebildi. İki milyon satış adedinin sadece sekiz ay içerisinde yakalanması bunu kanıtlar nitelikte.

Huawei Watch GT 1.39 inç 454 x 454 piksel çözünürlüğünde OLED ekranla birlikte geliyor. Huawei’nin LiteOS işletim sistemi ile gelen saat gücünü Cortex-M4 işlemcisinden alıyor. Kalp atış sensörü, adım sayar, altimetre gibi temel özelliklere ek olarak dahili GPS’i de mevcut. 420 mAh boyutundaki batarya kullanım senaryonuza göre değişmekle birlikte 30 güne kadar pil ömrü sunabiliyor. GPS ve kalp atış sensörünü ortalama kullanıldığı bir senaryoda iki hafta dayanabiliyor.

Giyilebilir aksesuar pazarının lideri hala Apple. Ancak Huawei, 2019’un ilk çeyreğinde en hızlı büyüyen firma olduğunun altını çiziyor. Büyük ihtimalle Huawei Watch GT modelinin yeni versiyonu ise Mate 30 serisi ile ortaya çıkacaktır. Firmanın atacağı yeni adımlar giyilebilir pazardaki liderliği ele geçirmeye yönelik olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim