Anlık Bildirim

Huawei amiral gemisi tablet modeli Mediapad M6'yı tanıttı

Huawei, amiral gemisi tablet modeli MediaPad M6'nın 8.4 ve 10.8 inçlik varyantlarını tanıttı. Cihazların teknik özellikleri, fiyatları ve çıkış tarihleri haberimizde.
Çinli mobil teknoloji devi Huawei, bugün Nova 5 ailesinin üç üyesi ile birlikte amiral gemisi tablet bilgisayar serisi MediaPad M ailesinin en yeni ve en gelişmiş üyesi MediaPad M6'yı tanıttı. Model, 8.4 inç ve 10.8 inç genişliğinde iki farklı varyanta sahip.
Huawei MediaPad M6 8.4" ve 10.8", Kirin 980 yonga setinden güç alıyorlar. Her iki model de 4 GB RAM ve 64 ile 128 GB'lık iki farklı dahili depolama seçeneğiyle geliyor. Cihazlar, EMUI 9.1 tabanlı Android 9.1 Pie işletim sistemi ile kutularından çıkacaklar.
Her ikicihaz da 2560 × 1600 piksel çözünürlüğünde LCD panellerle geliyor. 10.8 inçlik varyant 7.500 mAh'lik bataryaya sahipken, 8.4 inçlik varyant 6.100 mAh'lik görece daha küçük bir batarya ile geliyor.
Her iki cihaz da 8 MP çözünürlüğünde birer ön kamera sensörü ve 13 MP çözünürlüğünde birer arka kamera sensörü ile karşımıza çıkıyor. 
Ayrıca belirtmeden geçmeyelim, Huawei, çok daha sürükleyici bir multi medya deneyimi için modelin büyük ebatlı varyantında Harman Kardon imzası taşıyan dörtlü hoparlör kurulumuna ve çok daha güçlü bir oyun deneyimi için her iki cihazda da GPU Turbo 3.0 teknolojisine yer vermiş.
Bağlantı özelliklerine de gelecek olursak, USB Tip-C portundan güç alan cihazlar, 3.5mm'lik kulaklık jakına ve microSD kart yuvalarına sahipler.

Çıkış tarihi ve fiyatlandırma:

MediaPad M6 10.8", 10 Temmuz'da satışa sunulacak. Cihazın 4 GB RAM / 64 GB dahili depolama alanına sahip Wi-Fi'lı varyantı 335 dolardan alıcı bulacak. Daha fazla depolama ve hücresel şebeke desteği ile birlikte de 510 dolara kadar çıkacak.
MediaPad M6 8.4" ise 20 Temmuz'da satışa sunulacak. Cihazın 4 GB RAM / 64 GB dahili depolamaya sahip Wi-Fi'lı varyantı 290 dolarlık bir fiyat etiketi ile alıcı bulacak. Daha fazla depolama ve hücresel şebeke desteği ile birlikte de 392 dolar seviyesine çıkacak.
MediaPad M6 8.4" ve 10.8"in ülkemizde satışa sunulmaları oldukça olası. Ancak hangi tarihlerde ve ne civarda fiyat etiketleri ile gelecekleri konusunda henüz herhangi bir fikrimiz yok. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim