Anlık Bildirim

Hugh Jackman'ın reklam elçisi olduğu Hintli akıllı telefon üreticisi Micromax, Avrupa'ya açılıyor

Hugh Jackman'ın reklam elçisi olduğu Hintli akıllı telefon üreticisi Micromax, Avrupa'ya açılıyor

Çin veya Hindistan gibi büyük nüfusu olan ve akıllı telefon pazarında büyük potansiyele sahip olan ülkeler, bir süre sonra yerli üreticilerini dünyaya pazarlamaya başlıyor.

Hindistan'ın en büyük akıllı telefon üreticisi konumunda olan Micromax, yeni amiral gemi modeli Canvas Turbo için Wolverine olarak tanıdığımız ünlü aktör Hugh Jackman ile reklam anlaşması imzalamıştı. Micromax ürünlerini sadece Hindistan pazarına yönelik olarak üretiyor. 

Ancak firma Canvas Turbo modelini Avrupa pazarına da sunmak niyetinde. Canvas Turbo modeli bu hafta itibariyle Hindistan'da satışa sunulurken, firma uluslararası olarak ilk adımını Rusya ve Romanya'da atacak. Canvas Turbo ilerleyen haftalarda Rusya ve Romanya pazarında boy göstermeye başlayacak.

Canvas Turbo'nun bu ülkelerdeki başarısı firmanın yol haritasını belirleyecek. Şartlara göre Canvas Turbo ve farklı Micromax modelleri Avrupa'nın diğer ülkelerinde de pazara sunulabilecek. 

Canvas Turbo modeli 5 inçlik Full HD bir ekrana sahip. Kasasında alüminyum malzeme kullanılan Canvas Turbo, 1.5GHz saat hızında çalışan Cortex-A7 tabanlı MT6589T işlemcisinden gücünü alıyor. PowerVR 5 serisi bir grafik birimi barındıran cihazda 2GB RAM, 16GB artırılamayan depolama kapasitesi, 13MP çözünürlükte kamera, Android 4.2.1 işletim sistemi şeklinde diğer özelliklere sahip. Canvas Turbo 325$ civarında bir fiyatla satılıyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1250 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim