Anlık Bildirim

HyperX DotA 2 League ve HyperX'in global hız aşırtma(overclock) yarışması için başvurular başladı

HyperX DotA 2 League ve HyperX'in global hız aşırtma(overclock) yarışması için başvurular başladı
Kingston'un katkılarıyla CES 2014'de gerçekleşecek olan "Hyper X DotA 2 League" ve HyperX'in global hız aşırtma(overclock) yarışması için başvurular başladı. E-sporcuları ve teknoloji tutkunlarını yakından ilgilendiren bu iki yarışmaya Türkiye dahil olmak üzere dünyanın hemen her yerinden e-spor takımları ve hız aşırtmacılar katılacak.
Bu ayın sonuna doğru başlayacak olan "HyperX DotA 2 League" turnuvasında 16 takım 50.000 doları bulan büyük ödül için yarışacak. Bu turnuvada finale kalan 4 finalist takımın Las Vegas biletleri ve konaklama masrafları Kingston tarafından karşılanacak. Üç haritanın en iyisi şeklinde düzenlenecek maçlar, e-spor severler için canlı olarak yayınlanacak. 
HWBOT'la ortaklaşa düzenlenecek olan hız aşırtma yarışması kapsamında ise; maksimum bellek frekansı, Super PI ve Intel XTU Benchmark'da en yüksek skorlar elde edilmeye çalışılacak. Her hafta yeni bir kazananın seçileceği çevrimiçi eleme süreçleri 4 Kasım'a kadar sürecek. Eleme sürecini atlatan 5 finalist, ocak ayında düzenlenecek CES 2014'te 10.000$'lık ödül için yarışacak. Finallerde kullanılacak olan bileşenler ise, Kingston'un partnerlerinden ASUS, Cooler Master ve Intel tarafından sağlanacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim