Anlık Bildirim

Japan Display ikinci nesil Pixel Eyes LCD modülünün üretimine başladı

Sony, Hitachi ve Toshiba ortaklığından doğan Japan Display Inc. mobil cihazlara yönelik yeni nesil dokunmatik ekran panelini duyurdu, önemli yeniliklerle gelen ekranın detayları haberimizde...
Japan Display ikinci nesil Pixel Eyes LCD modülünün üretimine başladı
 
Japan Display Inc. yaptığı duyuruyla ikinci nesil Pixel Eyes LCD modülünün hacimli üretimine başladığını duyurdu. Hücre içi dokunmatik yeteneğine sahip modüle, ikinci jenerasyonla beraber irili ufaklı bazı geliştirmeler yapılmış. Firma yaptığı açıklamada modülün yüksek performans gereken premium cihazlara yönelik tasarlandığını belirtiyor.
Kullanılan yeni materyaller ve yeni sensör yapısıyla önceki nesile kıyasla daha derin siyahlara sahip olan modülün kenar kalınlığı da 0.8mm'den 0.5mm'ye inceltilmiş durumda. Geliştirmeler neticesinde selefine kıyasla daha ince yapıdaki stylus kalemlere destek veren modül aynı zamanda ıslak elle de kullanıma olanak veriyor. İkinci nesille beraber üretim tekniğini de geliştiren JDI talep edildiği takdirde 16 inç boyuta kadar modülün üretimini gerçekleştirebileceğini belirtiyor.
 
Japan Display ikinci nesil Pixel Eyes LCD modülünün üretimine başladı
Firmanın kurucu ortakları arasında Sony'nin de yer alması nedeniyle ikinci nesil Pixel Eyes ekranların ilk örneklerini yeni nesil Xperia cihazlarında görebileceğimizi düşünüyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim