Anlık Bildirim

Japon üretici Windows 10 mobil'e sahip, "ekstra özelleştirilebilir" telefonunu tanıttı

Windows işletim sistemli akıllı telefonlar genellikle tek renk ve özelleştirilemeyen cihazlar olarak biliniyor. Japon üretici NuAns ise yeni akıllı telefonuyla bu konuya çözüm bulmuş gibi gözüküyor.
Windows Phone işletim sistemine sahip akıllı telefonlar farklı renk seçenekleriyle dikkat çekmeyi başarıyor, ancak bu renklerin özelleştirme için yeterli olmadığını düşünen NuAns farklı bir girişimde bulunmuş. Japon üretici yeni akıllı telefonu Neo ilginç yapısı sayesinde bir çok kombinasyonla özelleştirilebiliyor.
Akıllı telefonu özel yapan ise arka kapağın iki farklı katmandan oluşması. Kullanıcılar her iki bölüm için de farklı renkleri seçerek kombinasyonlar oluşturabiliyor. Bu özellik sayesinde akıllı telefon ilgi çekici hale getirilirken, kullanıcılara da büyük bir esneklik sunulmuş oluyor.
NuAns Neo'nun teknik özelliklerine baktığımızda ise daha önce HTC One A9'da gördüğümüz Snapdragon 617 çipseti karşımıza çıkıyor. Çipsete 2 GB bellek, 16 GB arttırılabilir depolama alanı, 13 MP arka ve 5 MP ön kamera, C tipi USB portu ve 3350 mAh batarya kapasitesi gibi özellikler eşlik ediyor. Tüm bu özelliklerin sağlandığı akıllı telefonda 5" boyutunda HD çözünürlüğe sahip dokunmatik panel tercih edilmiş.
Japonya için ön siparişleri toplanmaya başlanan akıllı telefonun global pazara çıkması beklenmiyor. 380 dolarlık fiyat etiketine sahip model 2016'nın Şubat ayından itibaren kullanıcılarıyla buluşacak. Neo global pazarda satışa sunulsaydı satın almak ister miydiniz?
Japon üretici Windows 10 mobil'e sahip, 'ekstra özelleştirilebilir' telefonunu tanıttı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim