F klavyeye geçiş ile ilgili olarak Resmi Gazete'de 2013 yılında F Klavye başlığında Bakanlık genelgesi yayınlanmış ve kademeli olarak F klavyeye geçileceği duyurulmuştu.
Genelge gereği Devlet Malzeme Ofisindeki bilgisayarlar ve yapılan tüm ihalelerdeki ihalelerdeki bilgisayarlar F klavye olmak zorunda. Eğitim kurumlarında da öğrencilere F klavye ile eğitim veriliyor. Dağıtılan tabletlerde de F klavye ön yüklü olarak geliyor.
Yıl Sonuna Kadar F Klavyeye Geçilecek
Ekrem Erdem, yıl sonuna kadar tüm kurumlarda F klavyeye geçilmiş olacağını söylüyor. Zaten genelgeye göre kamu kurumlarında kullanımda olan tüm bilgisayar klavyelerinin 2017 yılı sonuna kadar F klavyeye geçmesi gerekiyor.
http://aa.com.tr/tr/turkiye/kamuda-f-klavye-donemi-basliyor/946018 Yorum Yaz Paylaş Tweetle Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:



1.0tce 115hp + lpg + cvt otomatik + 4x4 olursa türkiyede de iyi bir fiyatlandırmayla çıkarsa peynir ekmek gibi satar.
Beş yıl gibi uzun bir süre içerisinde yeni bir petrollü araba çıkarmaları saçma bence. Bunu duster diye çıksrmamasının diğer sebebi de satışların düşüklüğü olabilir
f klavle nasıl başlıyor. FG harfleriyle. yani fetoşçuların dayatması bu.
bu oyuna gelecek miyiz ey Türkiye. fg plakalar toplatılırken fg ile başlayan klavle dayatması neyin nesidir?