Anlık Bildirim

Kendisi küçük fiyatı büyük! Palm Phone Türkiye’de

Neredeyse avucunuzda kaybolan akıllı telefon Palm Phone ülkemizde satışa çıktı. Bu kez küçük ekranı nedeniyle kullanmakta zorlanabileceğiniz telefon üst seviye fiyat etiketine sahip.

Çinli TCL firmasının marka haklarını satın aldıktan sonra piyasaya sürdüğü ve küçük ekran boyutları ile adeta avucunuzda kaybolan Palm Phone ülkemizde de satışa çıktı. Boyutları küçük telefonun fiyatı ise büyük olmuş.

Palm Phone özellikleri ve fiyatı

3.3 inçlik LCD ekranında 720p çözünürlük sunan telefon Gorilla Glass 3 ile korunuyor. Bu denli küçük ekranda bazı uygulamaların optimize olmadığını belirtmek gerek. Gövde IP68 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklı. 8 adet Cortex-A53 çekirdeğinden oluşan Snapdragon 435 yonga setinin güç verdiği cihaza 3GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi eşlik ediyor.

Arka kısımda 12MP çözünürlüğünde, ön kısımda ise 8MP çözünürlüğünde kamera mevcut. Parmak izi okuyucu olmadığı için yüz tanıma ile biyometrik güvenlik sağlanıyor. Sadece 800mAh kapasiteli batarya 28nm işlemciyi de düşündüğümüzde yoğun kullanıma izin vermeyebilir. Android 8.1 işletim sistemi ile çalışan Palm Phone modeli 2999TL gibi yüksek bir fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16777 kez okundu.
35 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
palm, palm phone türkiye ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim