Anlık Bildirim

Kripto para fiyatları tepetaklak: Bitcoin bir saatte eridi

Kripto para fiyatlarındaki son dönemde yaşanan hareketlilik, yatırımcıların daha temkinli adımlar atmasına zemin hazırlıyor. Bugün yaşanan düşüş ise epey can sıkacak türden.

Kripto para fiyatları tepetaklak: Bitcoin bir saatte eridi Tam Boyutta Gör

Son günlerde Güney Kore’deki kripto para borsalarında yaşanan çalkantılı süreç, tüm dünyada dijital para birimleri üzerinde hatırı sayılır etkiler yarattı. Hükümet seviyesindeki kısıtlamalar ve sonrasında pazarı sakinleştirici bir etki yaratacağı düşünülen düzenleyici çabalara karşın beklenen sıçrama bir türlü gerçekleşmedi.


Özellikle bu hafta içerisinde 15 bin dolar sınırını yeniden aşması ümit edilen Bitcoin fiyatı 12 bin dolar seviyelerine geriledi hatta bir saat içinde 1000 dolardan fazla düşüş yaşadı. Bugün son bir ayın en düşük seviyelerine kadar gerileyen Bitcoin’in yanı sıra diğer kripto para birimlerinde de ciddi düşüşler gözleniyor.

Kripto para fiyatları tepetaklak: Bitcoin bir saatte eridi Tam Boyutta Gör

Ethereum için 24 saatlik kayıp %17 seviyelerine gelmiş durumda. 2018’in gözdesi olarak bakılan Ripple tarafındaysa %26’lık bir düşüş söz konusu. Yaşanan bu değişken durum, akıllara kripto paralara olan güvenin sarsılabileceği endişelerini getirmiş olsa da daha önceki yıllarda da benzer durumların yaşanmış olması düşüşün bir fırsat olarak nitelenebileceği durumuna işaret olabilir.


2015 yılında 1166 dolar seviyelerine kadar çıkıp sonrasında 170 dolara kadar gerileyen Bitcoin fiyatı, 410 günlük düşüşün ardından ciddi bir sıçrama yapmış. Aynı şekilde 2011 yılında da 162 gün süren düşüş sonucunda Bitcoin fiyatı 32 dolar seviyesinden 1.99 dolar seviyelerine kadar gerilemiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16967 kez okundu.
61 kişi, toplam 68 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), ethereum ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim