Anlık Bildirim

LG G3 mini dedikoduları başladı

LG G3 mini dedikoduları başladı

Henüz LG'nin yeni amiral gemi modeli G3 lanse edilmiş değil ancak şimdiden mini modeli olacak LG G3 Mini ile ilgili dedikodu kazanı kaynamaya başladı. Sızan bilgiler yeni modelin bazı ipuçlarını veriyor.

ABD'li AT&T operatöründen sızdırılan bilgilere göre firmanın envanterinde muhtemelen sonbahar döneminde piyasaya çıkacak B2 kod adlı ve D725 model numaralı bir akıllı telefon mevcut olduğu belirtiliyor. Önceki modelin bilgileri ile karşılaştırıldığında cihazın LG G3 mini olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Bilindiği gibi LG G2 mini modeli sızıntılarda donanım açısından Xperia Z1 Compact ile karşılaştırılıyordu. Ancak lansman sonrasında beklenenden çok daha düşük bir donanıma sahip olduğu görülmüş ve hayal kırıklığı oluşmuştu. LG G3 mini modelinin de yine iddialı bir donanıma sahip olmayacağı tahmin ediliyor. 

LG G3 mini modelinin işlemci, RAM, ekran boyutu gibi detayları bilinmiyor. Ancak 720p çözünürükte ekran, 8MP çözünürlükte arka kamera, Android 4.4.2 işletim sistemi şeklinde özelliklerin olduğu görülüyor. LG G3 modelinin piyasaya çıkışının ardından kısa bir süre sonra LG G3 mini için de bir lansman yapılması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
836 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim