Anlık Bildirim

LG G3'ün altın renkli versiyonuna ait canlı görseller sızdırıldı

LG'nin 27 Mayıs global, 28 Mayıs'ta ülkemiz tanıtımını gerçekleştireceği yeni amiral gemi modeli G3'e ait en net görseller yayınlandı. Yayınlanan görsellere bakıldığında bugün duyurusu yapılan LG Isai
LG G3'ün altın renkli versiyonuna ait canlı görseller sızdırıldı
LG'nin 27 Mayıs'ta global, 28 Mayıs'ta ülkemiz tanıtımını gerçekleştireceği yeni amiral gemi modeli G3'e ait en net görseller yayınlandı.
Yayınlanan görsellere bakıldığında bugün duyurusu yapılan LG Isai FL'ye oldukça benzediği görülen G3'ün, görseli sızdıran kişi tarafından açıklanan bilgilere göre arka kısmında 13MP OIS+ özellikli ve 4K video kaydı yapabilen bir kamera yer alıyor. İlk defa iPhone 5S'de gördüğümüz daha sonra HTC One M8'de de kullanılan açık ve koyu tonlu çift LED flaş ile beraber kameranın sol tarafında ise telefona gece çekimlerinde yardımcı olması için kızılötesi tabanlı bir yakınlık sensörünün yer aldığı bildiriliyor.
Şu ana kadar sızan özellikleri arasında 5.5" QHD ekranın, Snapdragon 801 veya 805 yongasetinin, 3GB RAM'in, microSD kart destekli 32GB dahili hafızanın ve 3000mAh bataryanın yer aldığı LG G3'ün merak edilen resmi teknik detaylarını 27 Mayıs tarihindeki resmi lansmanda hep beraber göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1313 kez okundu.
54 kişi, toplam 56 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim