Anlık Bildirim

LG ilk hibrit saatini tanıttı: İşte karşınızda LG Watch W7

Güney Koreli teknoloji devi LG, hem hem dijital ekrana hem de mekanik kadrana sahip LG Watch W7'yi resmen tanıttı. İşte tüm detayları ile şirketin ilk hibrit saati.
LG bugün merakla beklenen beş kameralı akıllı telefonu V40 ThinQ'yu tanıtmakla kalmadı yeni akıllı saatini de duyurdu. LG Watch W7 olarak lanse edilen saat, dijital ekranla mekanik kadranın birlikte kullanıldığı şirketin ilk "hibrit" modeli oldu. Cihaz, Google'ın Wear OS işletim sisteminin en son sürümünü çalıştırıyor.
LG Watch W7, akıllı özellikleri devre dışıyken mekanik modda kullanıldığında 100 güne kadar pil ömrü sunabiliyor. Akıllı saat olarak kullanmak istediğinizde ise iki günlük pil ömrü elde edebiliyorsunuz. Dahası piliniz akıllı fonksiyonlar için çok düşük olduktan sonra bile analog modda üç ila dört gün daha zamanı göstermeye devam edebiliyor.
LG'nin yeni saati 1.2 inç LCD ekran (360 x 360 piksel / 300 ppi), Qualcomm Snapdragon 2100 işlemci, 768 MB LPDDR3 RAM ve 4 GB eMMC depolama alanına sahip. Ayrıca 240 mAh kapasiteli bir pili var. Bununla birlikte 802.11b/g/n WiFi, Bluetooth 4.2 ve USB 2.0 Type-C bağlantı noktası gibi özellikler sunduğunu da belirtelim.

GPS ve NFC özelliği yok

LG Watch W7'de 9 eksenli hareket sensörü ve basınç sensörü bulunuyor. IP68 derecesiyle suya ve toza karşı dayanıklı olan cihaz ne yazık ki 2018'de piyasaya sürülen üst seviye bir akıllı saatten beklenen bazı özelliklerden yoksun. Kalp atış hızı sensörünün yanı sıra GPS ve NFC desteği yok.
Bu yüzden akıllı saati satın alanlar mobil ödeme veya navigasyon için kullanamayacak. Ayrıca kalp atış hızlarını ölçmeleri de mümkün olmayacak. LG'nin ilk hibrit saati hiç de ucuz değil. LG Watch W7'nin 14 Ekim tarihinde mağazalarda yerini almadan önce 7 Ekim’de 450 dolar fiyat etiketi ile ön siparişe açılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7892 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı saat, giyilebilir teknoloji ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim