Anlık Bildirim

LG titreşimsiz 3D deneyimi sunan yeni monitörlerini duyurdu

LG bugün anavatanı Güney Kore'de duyurusunu yaptığı yeni nesil 3D monitörlerinde, Cinema 3D serisi televizyonlarında da kullandığı Film Patterned Retarder (FPR) 3D teknolojisine yer verdiğini açıkladı. Bu teknoloji sayesinde diğer monitörlere kıyasla daha yüksek parlaklık ve daha temiz görüntüler sunabildiğini belirten firma, aynı zamanda 3D monitörlerde zaman zaman gündeme gelen titreme sorunun çözdüğünü belirtiyor.

Model isimleri D41P ve D42P olan yeni monitörlerin teknik özellikleri hakkında çok fazla bilgi olmasa da LED backlit teknolojisini kullandıkları ve dinamik karşıtlık oranlarının 5,000,000:1 olduğu belirtiliyor. 1920 x 1080 piksele kadar çözünürlük desteği sunacakları belirtilen monitörlerin resmi olmayan tepki süreleri 5ms olarak ifade edilirken, görüntü aktarımı için D-Sub, DVI ve HDMI konnektörlerini kullanacakları ifade ediliyor.

Elektriksel parça içeren 3D gözlüklere nazaran daha hafif olan ve daha rahat kullanım olanağı tanıyan pasif 3D gözlüklerin kullanıldığı yeni monitörlerin aynı zamanda gerçek zamanlı 2D-3D dönüşümü yapabildikleri de bildiriliyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi Güney Kore'de lanse edilen FPR 3D teknolojili yeni monitörlerin Haziran ayında Avrupa'ya gelmeleri beklenirken, son kullanıcı fiyatları ise şu an için bilinmiyor.

LG titreşimsiz 3D deneyimi sunan yeni monitörlerini duyurdu Tam Boyutta Gör

LG titreşimsiz 3D deneyimi sunan yeni monitörlerini duyurdu
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15628 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
3d, lg ve 3d gözlük
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim