Anlık Bildirim

Lenovo'nun bağımsız sanal gerçeklik gözlüğünün detayları ortaya çıktı

Teknoloji devi Lenovo'nun yakında tanıtacağı bağımsız sanal gerçeklik (VR) gözlüğü ABD Federal İletişim Kurulu tarafından onaylandı. İşte "Mirage Solo with Daydream" ismiyle gelecek gözlüğün detayları
Lenovo'nun yaklaşmakta olan sanal gerçeklik (VR) gözlüğü ABD Federal İletişim Kurulu (FCC) tarafından yayınlanan belgelerin de ortaya koyduğu gibi “Mirage Solo with Daydream” ismiyle gelecek. Çinli şirket ABD'de VR gözlüğü ticarileştirmek için gerekli izinleri aldı ve muhtemelen 2018 yılının ilk yarısında piyasaya sürülmesi planlanıyor.
FCC tarafından yayınlanan sertifikaya göre ülkede piyasaya sürülecek Mirage Solo, VR-1541F model numarasını taşıyacak. Ayrıca cihaz CE-1601T olarak tanımlanan yarım metre kabloya sahip bir kulaklıkla birlikte gönderilecek.

Bluetooth 5.0 desteği ve 4.000 mAh pil

Belgelere baktığımızda Lenovo Mirage Solo'nun 4.000 mAh pille donatıldığını görüyoruz. Buna ek olarak, sanal gerçeklik gözlüğü Bluetooth 5.0'ı da destekleyecek. Model numarası DG1CA olan bir Lenovo Daydream kontrolcüsünün de yer alacağı pakete, 1 metrelik USB kablosu da dahil edilmiş durumda. Ne yazık ki, FCC belgeleri hangi işlemcinin kullanıldığını göstermiyor.
Lenovo'nun bağımsız sanal gerçeklik gözlüğü FCC tarafından onaylandığına göre resmi tanıtımın yakında gerçekleşeceğini söyleyebiliriz. CES 2018, 9-12 Ocak tarihleri arasında Las Vegas'ta gerçekleşecek. Tüketici Elektroniği Fuarı, Lenovo Mirage Solo'yu tanıtmak için ideal bir fırsat gibi görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim