Anlık Bildirim

Linkin Park, Mercedes-AMG'nin elektrikli otomobilleri için sahte araç gürültüsü yapacak

Mercedes-AMG gelecekteki elektrikli otomobillerinin "çekici bir ses" çıkarmasını sağlamak için ünlü rock grubu Linkin Park'la iş birliği yapıyor. Böylece elektrikli spor otomobillerden de ses çıkacak.
Çevre dostu elektrikli otomobillerin en güzel yanı inanılmaz derecede sessiz çalışmaları. Otomobil üreticileri ise elektrikli modellerinin çalışırken çekici bir ses çıkararak müşterilere cazip gelmesini istiyor. Mercedes-AMG gelecekteki elektrikli araçlarının iyi ses çıkarması için yeni bir fikir bulmuş durumda. Şirket, ünlü rock grubu Linkin Park'tan yardım istedi.
Wheels kaynaklı yeni bir rapora göre Mercedes-AMG, Linkin Park'a giderek önümüzdeki dönemlerde piyasaya süreceği elektrikli otomobilleri için "cezbedici" bir ses oluşturmasını istedi. AMG'nin patronu Tobias Moers konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Linkin Park'ı biliyor musun? Bu çocuklar ile elektrikli otomobil seslerinin yorumlanması hakkında görüşmeye başladım. Yıllarca Linkin Park'la işbirliği yaptık, gerçekten çok yakınız" dedi.

Elektrikli spor otomobillerden de ses gelecek

Şu an için çok fazla detay yok. Raporda, Linkin Park'ın başka müzisyenler ve ses uzmanları ile müzik çevresi dışındaki diğer endüstrilerden danışmanlar içeren çok büyük bir projenin parçası olacağı yazıyor. Şirket tarafından alınan bu kararın altında, performans odaklı spor otomobillerin çıkardığı motor ve egzoz sesi nedeniyle tercih edilmesi yatıyor. Mercedes-AMG, aessiz çalışan elektrikli otomobillerde de müşterileri cezbedecek sahte araç gürültüsü yaratarak bu kitleye hitap etmeye devam edecek. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6368 kez okundu.
25 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elektrikli otomobil, mercedes-amg ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim