Anlık Bildirim

Logitech düşük gecikmeli kablosuz klavye ve faresini tanıttı

Logitech, yeni nesil düşük gecikmeli kablosuz klavye ve faresini tanıttı. Kablosuz mekanik klavye Logitech G613 olarka adlandırılırken oyuncu faresi Logitech G603 olarak adlandırıldı.

Logitech düşük gecikmeli kablosuz klavye ve faresini tanıttı Tam Boyutta Gör

Logitech, IFA 2017 fuarında yeni nesil kablosuz mekanik klavye ve kablosuz oyuncu faresini tanıttı. Her iki üründe de düşük gecikmeli Lightspeed teknolojisi kullanılıyor. Lightspeed teknolojisi, kablosuz yanıt hızını 1 ms’ye kadar düşürüyor. Gelişmiş kablosuz performansı sayesinde oyunlarda ve profesyonel işlemlerde meydana gelecek kayıpları ortadan kaldırıyor.

Logitech G613 Kablosuz Mekanik Klavye 

Logitech G613, yüksek performansa uygun mekanik anahtarlara sahip. Romer-G mekanik anahtarlar sayesinde sessiz ve hassas mekanik dokunuşun yanı sıra 1,5 mm’lik kısa aralıklı işlem hızıyla e-spor profesyonellerinin tercihi olacak gibi duruyor.

Logitech G613'de 6 adet makro tuş bulunuyor. Bu tuşlar klavyenin sol tarafında dikey biçimde yerleştirilmiş. PC ve MAC için Lightspeed bağlantı özelliğinin yanında tablet, televizyon ve telefon gibi cihazlar için Bluetooth bağlantı çözümü bulunuyor.

Hemen hemen her ürün gamında yüksek pil ömrü sunmayı başaran Logitech, bu üründe de 2 adet AA pil ile 18 aya kadar kullanım sunuyor.

Logitech G603 Kablosuz Oyuncu Faresi

Logitech’in bir diğer kozu Logitech G603 oyuncu mouse’u. Lightspeed ve Bluetooth kablosuz bağlantı teknolojisi ile donatılan G603’ün yeni nesil Hero algılayıcısı bulunuyor. Hero algılayıcı sayesinde G603, tüm DPI aralıklarında sıfır yumuşatma, filtreleme veya 200 - 12.000 DPI aralığında piksel yuvarlama özelliğiyle sıra dışı doğruluk ve tutarlı performans veriyor. Standart tuşlara ek olarak üç adet makro tuşu bulunuyor.

Pil ömrünü arttırabilmek için farenin alt bölümünde bir anahtar bulunuyor. Bu anahtarı açıp kapatarak 1 ms gecikme ile 8 ms gecikme hızları arasında geçiş yapılabiliyor. Oyun oynamadığınız zaman LO moduna geçerek pil ömrünü uzatabilmek mümkün. LO modunda 2 adet AA pil ile 18 aya kadar kullanım süresi vadediyor.

Logitech G613 ve G603 ülkemizde satışa sunulacak fakat ülkemizdeki satış fiyatı ve tarihi henüz belli değil. Eylül ayı sonuna kadar mağazalarda yerini almasını bekliyoruz. Amerika'da Logitech G613 150 dolara, G603 ise 70 dolara satılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim