Anlık Bildirim

Lüks telefon üreticisi Mobiado, Grand Touch serisiyle Android'e ''Merhaba'' dedi

Kanada merkezli lüks cep telefonu üreticisi Mobiado'nun ürün portföyü değerli materyallerle süslenmiş modellerden oluşuyor ve bu modellerle üst gelir grubundaki tüketiciler hedef alınıyor. Ancak görünüşe göre akıllı telefon pazarı, Mobiado'nun da dikkatini çekmiş durumda. Firma, Google'ın mobil işletim sistemi Android 2.3 ''Gingerbread'' desteğini arkasına alan Grand Touch ve Grand Touch GCB modellerini kısa bir süre önce duyurdu.
Mobiado Grand Touch'ın kasasında uçaklarda kullanılan sert alüminyum malzemeye, Grand Touch GCB'nin kasasında ise 24 ayar altın kaplamaya yer verilmiş. Bu bilgilere ek olarak her iki akıllı telefonda da safir kristal ve paslanmaz çelik gibi materyaller bulunuyor.
123.3 x 61.8 x 14.4 mm ebatlarında tasarlanan Grand Touch serisi, dört band GSM şebekesi (850, 900, 1800, 1900 MHz) ve üç band HSPA alt yapısıyla uyumlu çalışabildiği gibi 1 GHz saat hızında çalışan Hummingbird işlemciden (ARM Cortex-A8), 512 MB RAM'den ve PowerVR SGX 540 grafik biriminden güç alıyor. 4.0-inç boyutunda ve 480 x 800 piksel çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif S-LCD ekrana, ivme / mesafe sensörlerine, üç yönlü jiroskopa yer verilen Grand Touch serisi 16 GB dahili flash bellek ile 5 megapiksel kamerayla donatılmış. Kameraya WVGA çözünürlüğünde saniyede 30 kare video kaydı, otomatik odaklama, led flaş gibi özellikler eşlik ediyor. Görüntülü konuşma için VGA kameranın unutulmadığını görüyoruz.
Wi-Fi, GPS ve Bluetooth gibi bağlantı seçeneklerine ev sahipliği yapan telefonların bataryası ise 1500 mAh. Mobiado telefonların fiyatlarıyla ilgili açıklama yapmamış. Ancak internette 4000$ gibi fiyatlardan söz ediliyor.
Lüks telefon üreticisi Mobiado, Grand Touch serisiyle Android'e ''Merhaba'' dedi
Lüks telefon üreticisi Mobiado, Grand Touch serisiyle Android'e ''Merhaba'' dedi
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17620 kez okundu.
19 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim