Anlık Bildirim

Lytro, Android temelli ışık alanı kamerası geliştiriyor

Kendi adını taşıyan dünyanın ilk ışık alanı kamerasıyla 2011 yılında tanıştığımız Lytro, kısa süre önce de "ILLUM" adını verdiği modern tasarımlı yeni fotoğraf makinesini kullanıcıların beğenisine sunmuştu. @evleaks'in verdiği son bilgiye göre ise firma, Android temelli bir ışık alanı kamerası üzerinde de çalışma gösteriyor.

Fotoğraf çekimi sırasında farklı açılardan gelen ışık bilgilerini toplayan ve yapılan farklı hesaplamalar sonucu odağı değiştirilebilen (Çekim sonrası netleme değiştirebiliyor) Living Pictures ya da Türkçe karşılığıyla "Yaşayan Fotoğraflar" çıkartabilen Lytro kamera modelleri, şimdilik düşük çözünürlük sunuyor olsalar da ilginç sonuçların önünü açabiliyorlar. @evleaks'in açıklamasına göre Android temelli kamerasını önümüzdeki aylarda satışa sunacak olan firma, büyük ihtimalle sosyal etkileşimi yüksek ve dahili düzenleme seçenekleri gelişmiş bir alternatif ile karşımıza çıkacak. 
Lytro'nun Android temelli kamerası hakkında şimdilik hiçbir teknik detay bilinmiyor. Konunda adı geçen ILLUM ışık alanı kamerasının tüm detaylarına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Not: Üst görsel temsilidir.
 
Lytro, Android temelli ışık alanı kamerası geliştiriyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim