Anlık Bildirim

MSI, Radeon HD 7970 modelini duyurdu

AMD Radeon HD 7970 tabanlı ekran kartını duyuran üreticilerden biri de MSI oldu. Dün itibariyle satışa sunulan yeni ekran kartı için MSI, diğer pek çok üretici gibi ilk etapta referans tasarımlı model ile pazara girerken şirketin özel tasarımlı çözümler de sunması bekleniyor.
28nm üretim teknolojisiyle hazırlanan ve yeni nesil Graphics Next Core mimarisini temel alan Tahiti XT grafik yongasının güç verdiği çift slot tasarımlı ekran kartı, tek GPU modeller arasında dünyanın en hızlı ekran kartı olarak lanse edilirken, sahip olduğu teorik işlem gücü ile aynı zamanda tek hassasiyetli işlem gücü en yüksek grafik yongasını kullanıyor.
384-bit bellek veri yolu desteğine, 3GB GDDR5 bellek kapasitesine ve 2048 paralel işlem birimine sahip olan kartın grafik işlem birimi 925MHz'de, bellekleri ise 5500MHz'de görev yapıyor ayrıca MSI'ın Afterburner yazılımı ile vGPU yani voltaj arttırımı da yapılabiliyor.
Genel tasarım özellikleri anlamında haberimizin başında da belirttiğimiz üzere referans tasarımlı ekran kartını baz alan R7970-2PMD3GD5 kodlu ekran kartı, Crossfire X, Eyefinity, video ve uygulama hızlandırma gibi çok sayıda özelliği de bünyesinde barındırıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim