Anlık Bildirim

MWC 2013 : Firefox işletim sistemli ZTE Open resmileşti

MWC 2013 : Firefox işletim sistemli ZTE Open resmileşti

Çinli ZTE firmasının Mozilla ile yaptığı işbirliği sonucu ortaya çıkan ve Firefox işletim sistemi taşıyan ilk akıllı telefonlardan birisi olan ZTE Open, nihayet resmi olarak tanıtıldı.

Bugüne kadar pek çok bilgisi internete sızan ve son sızıntı ile donanım özellikleri de ortaya çıkan ZTE Open, bir nevi Firefox işletim sisteminin ne kadar ilgi göreceğini ortaya koyacak pilot bir proje olarak görülebilir. Bu bakımdan iddialı donanım özelliklerine sahip değil ve Avrupa, Asya gibi kıtalarda belirli pazarlarda kullanıcıya sunulacak.

ZTE Open modelinde 3.5 inçlik 480 x 320 piksel çözünürlükte dokunmatik bir ekran kullanıldığını görüyoruz. İşlemci tarafında modeli henüz kesin olmayan 600MHz veya 800MHz saat hızında çalışan Cortex-A5 tabanlı Qualcomm çözümü yer alıyor. 256MB RAM, 512MB depolama kapasitesi, 3.2 MP çözünürlükte arka kamera, microSD desteği, WiFi, Bluetooth, GPS, FM Radyo, 1200mAh gücünde batarya şeklinde diğer özellikleri mevcut. 

Model ilerleyen aylarda Avrupa ve Asya'daki belirli sayıda ülke pazarlarında satışa sunulacak. 2014 yılında ise Amerika kıtasına ayak basacak. Fiyatı henüz belli değil. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim