Anlık Bildirim

MWC 2014 : BlackBerry’den iki orta seviye akıllı telefon

MWC 2014 : BlackBerry’den iki orta seviye akıllı telefon

Geçen yıl ki tüketici pazarından çekilme kararını sürpriz bir şekilde rafa kaldıran ve yeni CEO John Chen ile pazarda çıkış arayan BlackBerry, MWC 2014 etkinliğinde iki orta seviye akıllı telefon ile basının karşısına çıktı.

Modellerden BlackBerry Z3 tam dokunmatik ekran tasarımını devam ettirirken, Classic olarak da adlandırılan Q20 ise fiziksel klavye ve trackpad geleneğini yansıtıyor. 

Jakarta adıyla internete sızan BlackBerry Z3; BlackBerry ve Foxconn arasındaki ortaklığın ilk ürünü olarak dikkat çekiyor. Ortaklık kapsamında donanım ve tasarım tarafı tamamen Foxconn'a ait olacak ve BlackBerry de yazılım desteği sağlayacak. Gelir ise paylaşılacak.

BlackBerry Z3 modelini 200$ altına konumlandırmak isteyen firma, Nisan ayında Endonezya'da cihazı satışa sunacak. Bu fiyat ile Z3 en ucuz BlackBerry 10 cihazı olacak. 5 inçlik bir ekrana sahip olan BlackBerry Z3 ilerleyen aylarda LTE desteği ile global pazarlara da çıkacak.

BlackBerry Q20 ise fiziksel klavye ve trackpad ile satışa sunulacak. Yılın sonlarında piyasaya çıkması beklenen Q20, 3.5 inçlik ekranı ile fiziksel klavyeli BlackBerry cihazları arasında en büyük ekrana sahip model olarak dikkat çekiyor. Her iki model ile ilgili detaylar satışa çıkmasına yakın tüketiciler ile paylaşılacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10796 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim