Anlık Bildirim

MWC 2015 : Cyanogen işletim sistemli son akıllı telefon Alcatel Hero 2+ oldu

MWC 2015 : Cyanogen işletim sistemli son akıllı telefon Alcatel Hero 2+ oldu

Resmi bir şirket haline geldikten sonra çeşitli ortaklıklara başlayan Cyanogen, MWC 2015 fuarına da iki önemli ortaklıkla başlangıç yaptı. Qualcomm ile yapılan ortaklığın ardından Alcatel ile de firmanın ortaklığı sözkonusu.
Fuarda ortaklık kapsamında geliştirilen Cyanogen işletim sistemli Alcatel Hero 2+ akıllı telefonu tanıtıldı. 6 inçlik IPS ekranında Full HD çözünürlük sunan model Dragontail cam ile de ekranı sağlamlaştırmış. 2GHz saat hızında çalışan 8 çekirdekli MT6592 yongasetinden gücünü alan cihaz Cyanogen OS çalıştıran ilk 8 çekirdekli akıllı telefon olma özelliğine sahip.
Modelde 2GB RAM ve 16GB artırılabilir hafıza yer alırken, 13.1MP çözünürlüğündeki arka kamera OIS desteği sunuyor. Ön kamera ise 5MP çözünürlüğünde. Modeldeki Cyanogen işletim sistemi Android 4.4 sürümünü temel alıyor. Cyanogen işletim sisteminde geliştirilmiş özelleştirme, güvenlik ve fotoğraf ve video yakalama özellikleri sunduğunu belirtiyor. Cihaz ekran kalemi barındırıyor.
Daha önce Asya pazarında resmi olarak faaliyete başlayan Cyanogen OS, ilk kez Alcatel Hero 2+ ile ABD'ye ayak basmış olacak. Model 299$ fiyat etiketiyle Kuzey Amerika'da satışa sunulacak.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim