Anlık Bildirim

MWC 2015 : ZTE Grand S3 göz taraması kullanıyor

MWC 2015 : ZTE Grand S3 göz taraması kullanıyor

Son dönemde parmak izi okuyucusu ile akıllı telefonlarda güvenliğin sağlamlaştırıldığını görüyoruz. Cihaz için ayrı bir maliyet çıkaran bu güvenlik sisteminin alternatifi olarak da yüz veya göz taraması kullanılıyor.
Geçmiş yıllarda Android işletim sistemi ile popüler olan yüz taraması yanında bir de göz taraması teknolojisi geliştiriliyor. Tamamen yazılımsal olan göz taraması ön kamera ile yakın plan yüz fotoğrafınızı çekerek çalışıyor.
MWC 2015 fuarında tanıtılan ZTE Grand S3 modeli bu tarz bir teknoloji kullanıyor. EyeVerify tarafından geliştirilen Eyeprint ID adlı teknoloji ön kamera ile yüz fotoğrafınızı çekiyor ve göz kısmını 50 hanelik benzersiz bir şifre haline dönüştürüyor. Aynı parmak izi gibi bu şifrenizi çeşitli uygulamalarda kullanabiliyorsunuz. Firma bu teknolojiyi düşük fiyatlar ile lisanslıyor.
ZTE Grand S3 modeli bunun haricinde 5.5 inçlik Full HD ekran, Snapdragon 801 yongaseti, 3GB RAM, 16GB artırılabilir hafıza, 16MP çözünürlüğünde arka kamera, 8MP çözünürlüğünde ön kamera, Android 4.4 işletim sistemi şeklinde özelliklere sahip. Model 479$ yaklaşık fiyat etiketi ile Çin'de satışa sunuldu.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim