Anlık Bildirim

 

Çinli akıllı telefon üreticilerinin yükselişe geçtiği şu dönemlerde gündemdeki isimlerden birisi olan Huawei, Mate 9’un da satış rakamlarının beklenilenden çok olduğunu duyurdu. Yukarıda görebileceğiniz fotoğrafta da belirtildiği gibi akıllı telefon, yalnızca 4 ay içerisinde 5 milyon satış sayısına ulaşarak serinin bir önceki modeli Mate 8’den yüzde 36 daha fazla satıldı. Görselde Mate 9’un hangi modelinin 5 milyon sınırına ulaştığı belirtilmemiş, bu nedenle sayının tüm Mate 9 modellerini kapsadığı varsayılıyor.

Geçtiğimiz günlerde Huawei P9’a ait olan satış rakamları da paylaşılmıştı. Şu an Huawei’nin gözde modeli olan P9, satışa sunulmasının ardından ilk üç ay içerisinde 4.5 milyon satış sayısına ulaşmıştı. Bu bilgiye göre, satış konusunda P9 modelinin Mate 9’dan biraz daha önde olduğu söylenebilir.

Huawei yetkilileri, P10 modelinin iki akıllı telefonu da geride bırakacağına inandıklarını dile getirdiler. Geçtiğimiz ay satışa sunulan akıllı telefonun iddia edildiği gibi P9 ve Mate 9 modellerini geride bırakmayı başarıp başaramayacağını zaman içerisinde göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4665 kez okundu.
22 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei p9, huawei mate 9 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim