Anlık Bildirim

Meizu Eylül ayı sonunda iki veya dört çekirdekli bir akıllı telefon piyasaya sürebilir

Meizu Eylül ayı sonunda iki veya dört çekirdekli bir akıllı telefon piyasaya sürebilir

Meizu firması adını iPhone klonu Meizu M8 modeli ile duyurmuştu. Windows Mobile üzerinde çalışan bu model iPhone’a çok benziyordu ve oldukça popüler oldu. Çok geçmeden Apple patent ihlali için Çin makamlarından hukuki baskı yaptırarak bu ürünü üretim bandından kaldırdı. 

Meizu ardından 1GHz Samsung Hummingbird işlemci, 3.5 inç 960 x 640 yüksek çözünürlüklü kapasitif ekran, 512MB RAM, 8GB/16GB kapasite, 5MP 720p destekli kamera, Android 2.2 işletim sistemi gibi üstün özelliklere sahip Meizu M9 modelini piyasaya sürdü. Çin’in en iyi telefonu olarak lanse edilen M9 mağazalar önünde uzun kuyruklar oluşmasına sebep olmuştu.

Meizu sonraki modelini daha iddialı bir şekilde hazırlıyor. CEO Jack Wong, Meizu MX adını alan modelin en geç Eylül ayı sonunda Çin’de piyasaya sürüleceğini duyurdu. 4 inçlik bir ekrana sahip olan modelin 16GB versiyonunun çift çekirdekli, 32GB versiyonunun dört çekirdekli olacağı belirtiliyor.

Meizu destek forumlarında cihazın patent tasarım fotoğrafları paylaşılıyor. Bir ön kamera, mini USB girişi, HDMI çıkışı, değiştirilebilir arka kapak gibi özellikler fotoğraflarda göze çarpıyor. Cihaz yeni iPhone’un rakibi olacak gibi görünüyor.

Ancak merak edilen konu 2012’den önce hiçbir üretici firma 4 çekirdekli işlemci piyasaya sürmeyecek. NVIDIA Kal-El ise gelecek ay sadece tabletlerde boy gösterecek. Meizu MX modelinin ise hangi üreticinin 4 çekirdekli işlemcisini kullanacağı kesin değil. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim