Anlık Bildirim

Meizu M2 Note modeline ait tüm detaylar sızdırıldı

Meizu M2 Note modeline ait tüm detaylar sızdırıldı
 
Phablet kategorisi kullanıcılar tarafından daha fazla ilgi görmeye başlarken bu kategoride yer alan cihazlar için beklentiler de artmaya başladı. Diğer tüm ürünlerde olduğu gibi uygun fiyatlı phablet modeller yine ilgi odağı olurken bu konuda genellikle Xiaomi, Meizu gibi Çinli üreticiler rekabet içerisinde.
Xiaomi'nin phablet hamlesi Redmi Note 2 hakkındaki sızıntıları geçtiğimiz günlerde bu bağlantıda sizlerle paylaşmıştık. Bu kez ise benzer bir haber Meizu cephesinden geldi. Çinin yükselen markalarından Meizu'nun M1 Note serisinin devam cihazını hazırladığı bir süredir gündemdeydi. Ancak sızdırılan basın görüntüsü cihazın artık hazır olduğunu gösteriyor.
Tasarım olarak M1 Note ile benzer çizgilere sahip cihaz M2 Note, M1 Note 2gibi farklı isimlerle anılıyor. Özelliklere baktığımızda ise cihazın 5,5" FHD ekran, MT6753 çipset, 2 GB sistem belleği, 13 MP arka ve 5 MP ön kameraya sahip olmasını bekliyoruz. 64-bit MT6753 çipsetin detaylarında ise sekiz çekirdekli Cortex-A53 işlemci ve Mali-T 720 grafik birimini görüyoruz. 
Diğer yandan çift SIM slotuna sahip olacak modelin bu slotlarından birisi MicroSD kart slotuna dönüştürülerek depolama alanı arttırılabiliyor. Android 5.0 işletim sistemi üzerine kurulu Flyme OS arayüzü ile gelmesi beklenen model siyah, beyaz, mavi ve pembe olmak üzere 4 farklı renk seçeneğine sahip olacak. M2 Note hakkında fiyat bilgisi sızdırılmadı ancak modelin 2 Haziranda tanıtılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim