Anlık Bildirim

Mi Band 4, sadece 8 günde 1 milyon adet sattı

Xiaomi’nin yeni akıllı bilekliğinin ilk satış rakamları geldi. Sadece 8 gün içerisinde 1 milyon adet Mi Band 4 satıldı. Firmanın belirttiğine göre bugüne kadarki en hızlı Mi Band satışı oluyor.
Mi Band 4, sadece 8 günde 1 milyon adet sattı Tam Boyutta Gör
Xiaomi Mi Band 4 ilk olarak Çin’de, geçtiğimiz hafta ise Avrupa ve ülkemizde çıkışını gerçekleştirdi. Firmanın renkli ekran gibi özelliklerle yenilediği giyilebilir cihazının kullanıcılar tarafından nasıl tepki alacağı merakla bekleniyordu. Bugün açıklanan satış rakamları firmanın yüzünü güldürmüşe benziyor.

Saatte 5000 sipariş gönderiliyor

Açıklanan ilk satış rakamına göre Mi Band 4, 1 milyon adet satmayı başardı bile. Bu rakama sadece 8 gün içerisinde ulaşıldığının altını çizmeliyiz. Hatta şu anki durumda saatte 5000 sipariş geçildiği de söylendi. Tüm bu rakamlar Mi Band 4’ün bugüne kadar en hızlı satan Xiaomi giyilebilir cihazı olmasını sağlıyor.

Xiaomi’nin satışlardaki başarısının temel sebeplerinden biri büyük ihtimalle neredeyse eş zamanlı dünya lansmanı yapmasıydı. Mi Band 3, Mi Band 2 gibi önceki modeller Çin tanıtımının ardından uzun süre diğer ülkelerde ulaşılamıyordu. Mi Band 4 ise aradan fazla zaman geçmeden birçok ülkede satışa sunuldu. Ülkemiz satışlarına ise Temmuz ayı başı itibariyle başlanacak. Ancak ön sipariş sayfaları ve ithalatçı garantili Mi Band 4’ler şimdiden yerini almış.

Xiaomi Mi Band 4, 0.95 inç boyutunda renkli AMOLED ekran ile geliyor. 135 mAh boyutunda bataryası bulunan giyilebilir aksesuar, firmanın belirttiğine göre 20 güne kadar pil ömrü sunuyor. Bluetooth 5.0, 6 yönlü ivmeölçer ve 50 metre suya kadar dayanıklılık da diğer özelliklerinden. Yazılım tarafında ise farklı saat arayüzleri, müzik kontrolü gibi yenilikler bizleri karşılıyor. Mi Band 4’ün Türkiye fiyatı 299 TL olarak açıklanmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9781 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, satış ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim