Anlık Bildirim

Huawei Nova 5 serisi daha bitmedi

Nova 5 serisinde 3 model tanıtan Huawei başka bir iddialı model daha hazırlığında. Huawei Nova 5i Pro modeli serinin ortak özelliklerini bünyesinde toplayacak.

Geçtiğimiz hafta iddialı özellikleriyle dikkat çeken Nova 5 serisini tanıtan Huawei henüz son noktayı koymadı. Huawei Nova 5i Pro adında yeni bir modelin daha seriye eklenmek üzere olduğu iddia ediliyor.

Huawei Nova 5i Pro özellikleri

Evleaks tarafından sızdırılan bilgilere göre Huawei Nova 5i Pro modelinde 4 adet kare şeklinde yerleşmiş arka kamera ve delikli bir çentik tasarımı yer alıyor. Ayrıca 3.5mm kulaklık girişi de devam ediyor.

Huawei Nova 5i Pro tasarım açıdan serinin bir karışımı gibi görünüyor. Zira seride Nova 5 modelleri farklı bir tasarım, Nova 5i modeli de farklı bir tasarım barındırıyordu. Nova 5i aslında Huawei P20 Lite 2019 modelinin Çin versiyonu. Bu bakımdan Nova 5i Pro da aynı temel üzerinde ilerleyebilir.

Huawei Nova 5i Pro için henüz net bir donanım bilgisi yok ancak serideki yüksek performansı temel alacağı kesin. Bu açıdan Kirin 810 veya 980 yonga setlerinden birisi olacaktır. Ayrıca kamera tarafında da yine Nova 5 modellerindeki kombinasyona yer verilecektir. Modelin ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmiyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim