Anlık Bildirim
 
ABD’li hafıza ürünleri üreticisi Micron, içinde bulunduğumuz günlerde gerçekleşmekte Flash Memory Summit 2017’de kapasitesiyle adından söz ettirecek olan yeni çözümünü tanıttı. Üstelik model kapasitesinin yanı sıra diğer detayları ile de kullanıcılarını memnun edeceğe benziyor.

9200 serisi olarak adlandırılan ailede yer alan tepe modeli 11 TB kapasitesi ile NVMe arayüzüne sahip en yüksek kapasiteli depolama birimi unvanını hak ediyor. 3D NAND yongalarına yer verilen çözümün IOPS değeri 275K seviyesinde.

%45 daha hızlı

Sıralı okuma ve yazma değerleri ise sırasıyla 5.5/3.5 GB/s olarak belirtilen sürücü kapasitesinin yanı sıra yüz güldüren bir performans değerine sahip. Firmanın aktardıklarına göre SSD birimi en yakın rakibinin 2 katı kapasite sunarken %45 daha hızlı olmayı başarıyor.

Son olarak Micron’un yeni depolama çözümünün fiyatı hakkında bir bilgi verilmemiş ancak kapasitesi gibi yüksek bir düzeyde olacağı kesin. Bununla birlikte firma modeli bu ay sonu gibi piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim