Anlık Bildirim

Microsoft Band 2'nin pil performansı artırıldı

Microsoft, akıllı bilekliği Band 2 için önemli bir güncelleme yayınladı. Bileklik hata gidermeler ve yeni GPS moduyla birlikte artık daha uzun pil ömrü sunabiliyor.
Microsoft Band 2'nin pil performansı artırıldı
 
Microsoft'un akıllı bilekliği Band 2 geçtiğimiz yılın son dönemlerinde V2.0 güncellemesi almış ve önemli özelliklere kavuşmuştu. Bu özellikler her ne kadar aksesuarın kullanılabilirliğini arttırsa da aynı ölçüde pil ömürünü de düşürmüştü. Yeni yayınlanan düzeltme güncellemesi ise pil ömrünü yeniden önemli ölçüde iyileştiriyor.
Yeni GPS Power Saver adındaki mod ile birlikte artık bileklik 4 saat daha fazla aktivite takibi yapabiliyor. Yeni seçenekte GPS her saniye aktif olarak yer takibi yapmasa da belirli kısa aralıklarla konumunuzu kaydederek gittiğiniz rotayı çıkarabiliyor. Koşu ve bisiklet sürme gibi aktiviteler için oldukça kullanışlı olduğu belirtilen bu mod ile aktiviteleriniz hem akıllı telefona hem de web sitesine yansıtılabiliyor.
Güncellemeyle birlikte Sağlık uygulaması da kilo takibi özelliği kazandı. Yeni özellikle birlikte kullanıcılar ağırlıklarını belirli aralıklarla kaydedebilecek. Bu sayede yapılan aktivite karşılığında kaç kilo verildiğini görmek de daha kolay hale geliyor, ayrıca uygulama artık yaklaşık vücut kitle endekisini de hesaplayıp kullanıcılara sunabilecek. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim