Anlık Bildirim

Mobil cihazlardan 4K aktarımı artık daha akıcı olacak

Mobil cihazların genelinde, harici ekranlara aktarım imkanı bulunuyor ancak akıcı bir tecrübe için vericilerin de güçlü olması gerekiyor. Analogix, pazarın en güçlü çözümü ile karşımızda.
İçeriklerini daha büyük ekranlarda izlemek isteyenler için, mobil cihazların bağlantı noktalarında çeşitli destekler sunuluyor. Harici ekranlara içerik aktarımı için uyumlu kabloların yanında, verici yongalar da akıcılık için önem taşıyor. Alanında uzman firmalardan Analogix, MWC 2016 fuarında 60kare/saniye hızlarında 4K içerik aktarımı yapabilen SlimPort ANX7688 yongasını duyurdu.

SlimPort ANX7688 yongası, 60 kare/saniye hızlarında 4K veya 120 kare/saniye hızlarında Full HD içerik aktarımı yapabiliyor. SlimPort ANX7688, dünyanın ilk tek yongalı mobil verici olma özelliğine sahip. Harici ekranların yanında artırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik ekipmanlarına da akıcı bir aktarım hedefleniyor.

Yonga, Snapdragon işlemcilerle birlikte çalışmak için tasarlandı. USB Type-C üzerinden görüntü aktarımı yapabilen yonga, HDMI ve USB arayüzlerini DisplayPort arayüzüne dönüştürüyor. Yonga içerisinde bir dönüştürücü köprü, yüksek hızlı çoklayıcı, hızlı şarj için USB güç dağıtıcı ve HDCP 2.2 içerik koruma standardı entegre olarak geliyor.

Analogix, DisplayPort desteği ile birlikte rekabette bir adım öne geçtiğini ifade ediyor. Yonganın müşterilere örneklenmesine başlandı ve yıl içerisinde piyasada olması bekleniyor.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim