Anlık Bildirim

Moga Ace Power adlı iPhone kontrolcüsü internete sızdı


Moga Ace Power adlı iPhone kontrolcüsü internete sızdı

Apple'ın iOS 7 işletim sistemi ile birlikte onaylanmış oyun kontrolcülerine yerleşik olarak destek sunmaya başlamıştı. Firma, Made for iPhone adında bir programı da kontrolcü üreticileri için yayınlamayı planlıyor.

Logitech ve MOGA firmalarının Apple'dan onay alarak kontrolcü tasarımlarına başladığı bir süre önce gündeme gelmişti. Logitech'in internete sızan prototip aksesuarından sonra MOGA'dan da haber geldi.

Sızıntılarıyla ünlü Evleaks, MOGA'nın bir süre sonra piyasaya sürmeye hazırlandığı MOGA Ace Power adlı iPhone oyun kontrolcüsüne ait bazı görselleri internette paylaştı. Kontrolcüde bir D-pad, aksiyon butonları, sağ ve sol analog kontroller, sağ ve sol tetikleyici butonları yer alıyor. 

Belirli bir mesafeye kadar uzayarak iPhone modellerini içine alan kontrolcünün 1800mAh gücünde bir bataryaya sahip olacağı da belirtiliyor. Böylece kullanıcılar oyun oynarken en azından bir süre iPhone bataryasına dokunmayacak. MOGA'nın önümüzdeki haftalarda kontrolcüsünü piyasaya sürmesi beklenirken, fiyat konusunda bir bilgi yok.
Moga Ace Power adlı iPhone kontrolcüsü internete sızdı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1077 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim