Anlık Bildirim

Monument Valley, Ustwo'ya 5 milyon $'dan fazla kazandırdı

Monument Valley, Ustwo'ya 5 milyon $'dan fazla kazandırdı
Ustwo Games, geçtiğimiz yılın nisan ayında mobil oyuncuların beğenisine sunduğu bulmaca oyunu Monument Valley'e ait bazı istatistikler yayımladı.

Söz konusu istatistikler Monument Valley'in Ustwo için başarılı bir proje olduğunu gözler önüne seriyor. İstatistiklere bakacak olursak Monument Valley resmi yollar üzerinden şimdiye kadar 2,440,076 kez indirilmiş. Bu indirmelerin 1,736,431'i Appstore üzerinden gerçekleştirilmiş. Kalan kısmı ise, Android kullanıcıları tarafından Google Play ve Amazon Appstore aracılığıyla yapılmış.

Monument Valley, geliştiricisine toplamda 5,858,625$ kazandırmış. Bu gelirin %81.7'si Appstore üzerinden sağlanırken, %13.9'u Google Play, %4.3'ü ise Amazon Appstore üzerinde geliştiriciye aktarılmış.

Ücretli bir oyun olmasına rağmen yüksek indirilme sayılarına ulaşan oyun, geliştiricisine de oldukça tatmin edici bir gelir sağlamış. Bu istatistikler bizlere sadece free to play yapıdaki oyunların değil, kaliteli ve özgün bir çizgisi olan ücretli mobil oyunların da başarıya ulaşabileceğini bir kez daha göstermiş oldu. Monument Valley için yayımlanan istatistiklere aşağıdaki galeri üzerinde göz atabilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim