Anlık Bildirim

Moto 360 detaylandı

Moto 360 detaylandı

Motorola'nın internete düştüğü günden bu yana büyük ilgi gören akıllı saati Moto 360 Mayıs ayında lanse edilse de donanım detayları es geçilmiş ve tasarıma dikkat çekilmişti. Motorola dün itibariyle akıllı saatini detaylandırdı.

Yuvarlak tasarımı ve saat temalarıyla dikkat çeken Moto 360 donanımı ile biraz farklı bir çizgi izliyor. Zira işlemci olarak TI OMAP3 tercih edilmiş. Bilindiği gibi TI firması mobil cihaz pazarından çekildiğini açıklamıştı. Ancak entegre sistemler için OMAP yongasetleri üretmeye devam ediyor. Tek Cortex-A8 çekirdeğine sahip olan bu işlemci güç tüketimi konusunda saati nasıl zorlayacak bilinmiyor. 

1.56 inçlik 320x290 piksel çözünürlükte bir ekrana sahip olan cihaz 512MB RAM ve 4GB bellek sunuyor. Ekran Gorilla Glass ile korunuyor. Sağlık takibine yönelik olarak adım sayar ve nabız ölçer cihaza dahil edilmiş. IP67 ile cihaz 1.5 metreye kadar su altında kullanıma da uygun. 

Kablosuz olarak şarj edilen cihaz Android Wear işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Cihazdaki bağımsız uygulama nabzınızı ölçerek grafikler halinde size sunabiliyor. Moto 360 modeli deri kayışları ile 250$ seviyesinden satışa sunuldu. Önümüzdeki aylarda çelik kayışa sahip versiyonları da piyasaya çıkacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
759 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep Tel Aksesuarları, motorola
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim