Anlık Bildirim

Motorola'nın Intel Medfield işlemcili ve Android 4.0'lı modeline ait görsel ortaya çıktı


Medfield platformuyla ARM tabanlı işlemcilerle sıkı bir rekabeti amaçlayan Intel, bu platformu taşıyan Android'li cihazlar için üreticilerle işbirliğine devam ediyor.

CES 2012 fuarında Medfield platformu üzerinde çalışan Lenovo K800 modeline şahit olmuştuk. 4.5 inçlik 1280 x 720 piksel çözünürlüğe sahip Lenovo K800, 1.6 GHz hızında Intel Medfield işlemcisi, ISO 3200 değerine sahip çift LED flaşlı 8MP kamera, Android 4.0 işletim sistemi, Bluetooth 3.0, GPS, WiFi özellikleri sunuyordu.

PocketNow sitesinin iddiasına göre ise Intel Medfield tabanlı yeni bir Android akıllı telefon Motorola tarafından üretiliyor. DROID RAZR ve DROID 4 ile tasarımı benzeyen modelde güç düğmesi, ses açma/kapama ve fiziksel kamera tuşu bulunduğu belirtiliyor. 

Android 4.0 işletim sisteminin üzerinde Motorola'nın kendi kullanıcı arayüzü çalışıyor. Site, görseli elde ettiği bilgiler ışığında tasarlamış. Cihazda bulunan kameranın saniyede 15 kare hızında çekim yapabildiği söyleniyor.

Eğer iddialar doğruysa MWC 2012 fuarında Intel Medfield tabanlı yeni bir Android akıllı telefonunu da görme imkanı yakalayacağız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5420 kez okundu.
19 kişi, toplam 24 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim