
Firefox mobil işletim sistemi ile daha çok gelişmekte olan ülke pazarlarına hitap eden akıllı telefonlarda yerini alan Mozilla, tablet referansı için de donanım özelliklerini detaylandırdı.
İlginizi Çekebilir

Vakıf yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre Mozilla, Foxconn ile işbirliği yaparak InFocus New tab F1 adlı ilk referans tabletin üretimini gerçekleştirdi. Firefox OS üzerinde çalışan tablet WiFi versiyonu ve 10.1 inçlik ekranında 1280x800 piksel çözünürlük barındırıyor.
Allwinner tarafından tasarlanan ve 1GHz saat hızında çalışan 4 Cortex-A7 çekirdekli A31 yongasetinden gücünü alan tabletin grafik cephesini ise çift çekirdekli PowerVR SGX544 karşılıyor.
2GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, microSD yuvası, 7000mAh batarya, 2MP çözünürlükte ön, 5MP çözünürlükte arka kamera, Bluetooth, GPS, jiroskop şeklinde diğer özelliklerini saymak mümkün.
Üst düzey olmasa da kullanıcıların günlük ihtiyaçlarına yönelik modern bir donanım sunan InFocus için şimdilik bir fiyat veya çıkış tarihi bilgisi mevcut değil. Ancak yine gelişmekte olan ülke pazarlarını hedefleyeceği tahmin ediliyor.
http://asadotzler.com/2014/01/16/firefox-os-tablet-program-first-device-specs/ Yorum Yaz Paylaş Tweetle Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


tizen = androide benziyor + symbian logoları kullanılmış
meegoo= geçişler ve 1-2 yer farklı kalan direk android
firefox os = ne yalan söyliyim firefox os demeseniz android derdim direk !
işletim sistemi alanında en yenilikçi atılımı kesinlikle windows yaptı en azından ne androide nede ios'a benziyor kalan bu tizen,mee go, firefox os alayı android çakması işletim sistemleri...
Mağara soğukmuydu