Anlık Bildirim

Mozilla'nın Firefox tablet özellikleri detaylanıyor

Mozilla'nın Firefox tablet özellikleri detaylanıyor

Firefox mobil işletim sistemi ile daha çok gelişmekte olan ülke pazarlarına hitap eden akıllı telefonlarda yerini alan Mozilla, tablet referansı için de donanım özelliklerini detaylandırdı.

Vakıf yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre Mozilla, Foxconn ile işbirliği yaparak InFocus New tab F1 adlı ilk referans tabletin üretimini gerçekleştirdi. Firefox OS üzerinde çalışan tablet WiFi versiyonu ve 10.1 inçlik ekranında 1280x800 piksel çözünürlük barındırıyor.

Allwinner tarafından tasarlanan ve 1GHz saat hızında çalışan 4 Cortex-A7 çekirdekli A31 yongasetinden gücünü alan tabletin grafik cephesini ise çift çekirdekli PowerVR SGX544 karşılıyor. 

2GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, microSD yuvası, 7000mAh batarya, 2MP çözünürlükte ön, 5MP çözünürlükte arka kamera, Bluetooth, GPS, jiroskop şeklinde diğer özelliklerini saymak mümkün.

Üst düzey olmasa da kullanıcıların günlük ihtiyaçlarına yönelik modern bir donanım sunan InFocus için şimdilik bir fiyat veya çıkış tarihi bilgisi mevcut değil. Ancak yine gelişmekte olan ülke pazarlarını hedefleyeceği tahmin ediliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim