Anlık Bildirim

Nexus 5X ve 6P'nin kamerasından Google ofisine konuk oluyoruz

Kamera, akıllı telefon pazarı için oldukça önemli bir rekabet faktörü. Google ofisini ziyaret eden iki misafir ise ziyaret anlarını kayıt altına alarak yeni nesil Nexus'ları test ediyor.
 
Nexus 5X ve 6P'nin kamerasından Google ofisine konuk oluyoruz
Google'ın yeni nesil akıllı telefonları Nexus 5X ve Nexus 6P dün ilginç bir özellik ile gündeme gelmişti. İki model birbirlerine USB Type C üzerinden bağlandıklarında büyük bataryalı 6P modeli tabiri caizse fedakarlıkta bulunarak kardeşini şarj ediyordu. Akıllı telefonları bu kez gündeme taşıyan ise Google'ın New York'da bulunan ofisini ziyaret etmeleri oldu.
Nexus 5X ve 6P'nin kamerasından Google ofisine konuk oluyoruz
 
Google NYC ofisindeki Türk bayrağı :) 
Nat and Lo isimli iki bayan davet edildikleri Google ofisine Nexus 5X ve 6P ile birlikte giderek ofis içerisini yine bu akıllı telefonların kameralarıyla görüntülediler. Akıllı telefonların kamera yetenekleri oldukça başarılı gözükürken Google Ofisi de kameralara bir o kadar eğlenceli yansımış. Özellikle Lego parçaları birleştirilerek yapılan nesnelerin sergilendiği raflarda Türk bayrağı da gözlerden kaçmıyor.
Nexus 5X ve 6P'nin gözünden yapacağınız Google NYC ofis ziyaretini aşağıdan izleyebilirsiniz. Nexus modellerinin görüntüleme yetenekleri hakkında sizler ne düşünüyorsunuz?  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim