Anlık Bildirim

Nexus 6P ile çekilmiş ağır çekim görüntü kamera yeteneklerini ortaya koyuyor

Nexus 6P ile çekilmiş ağır çekim görüntü kamera yeteneklerini ortaya koyuyor
 
Google dün akşam Nexus ailesine iki yeni model ekledi. Bu cihazlardan birisi LG'nin ürettiği Nexus 5X olurken diğeri de Nexus programına ilk defa katılan Huawei'nin ürettiği Nexus 6P modeli oldu. Özellikle Huawei'nin modeli daha güçlü donanımı ve sıra dışı arka tasarımı ile dikkat çekiyor. Tabi ki bu tasarımın ortaya çıkmasındaki en önemli sebep kamera modulünün yaptığı çıkıntı, ancak buna sebep olan modül çekimlerde ne kadar başarılı ?

Phandroid çalışanı Derek Ross dün G+ üzerinden yayınladığı bir video ile bu soruya ilk yanıtı verdi. Nexus 6P'ninağır çekim çekim özelliğini gösteren videoda 30 saniye boyunca 240 FPS'lik HD kalitedeki görüntüye yer verilmiş. 
Diğer tüm detaylarını bu bağlantıda bulabileceğiniz Nexus 6P 12.3 MP çözünürlüğünde, 4K kayıt yapabilen bir arka kameraya sahip. Lazer tabanlı otomatik odaklama ile desteklenen kamerada piksel boyutu daha büyük olduğu için düşük ışık koşullarında daha iyi performans gösteriyor. Ön kısımda ise akıllı telefon 8MP'lik bir kamera eşlik ediyor. Nexus 5X modelinin ağır çekim özelliğini 120 FPS'de sunabildiğini de hatırlatalım.



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim